https://armeen.no


Armeen

(Kokk Og Litt Til, Tommy Hansen)
Org.nr 998 81 753
Telefon: +47 41419888
Adresse: Skolegata 11
1792 Tistedal
E-post: tommy@armeen.no
selskap@armeen.no
armeen.no

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Kokk Og Litt Til, Tommy Hansen også kalt Armeen
Org nr: 998 81 753 sin nettside – https://armeen.no Kokk Og Litt Til, Tommy Hansen
Org.nr 998 81 753 er behandlingsansvarlig for informasjon som samlet inn på nettsiden. Personopplysninger som behandles
Eksempler på informasjon som innhentes:
– Kontaktperson
– Firmanavn
– Telefonnummer og e-postadresse
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet nettleserinstillinger, hvilke undersider
som besøkes, og IP-adresse
Hvordan informasjon innhentes?
Kokk Og Litt Til, Tommy Hansen samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å
oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være
forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å booke en tjeneste som f.eks selskapslokaler
– Ved booking av selskaperlokaler eller tjenester andre produkter / tjenester på våre nettsider Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne komme i kontakt med kunde
– For å kunne sende relevant informasjon vedrørende booking og annet
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest
relevante produktene og yte god kundeservice.
Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom ulike skjemaer på armeen.no.
Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.
Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med 3. part.
Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler
om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting, retting og begrensninger i
behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake.
Dersom du mener at Kokk Og Litt Til, Tommy Hansen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til
personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved
å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.
Kontaktinformasjon
Telefon: +47 41419888
Adresse: Skolegata 11, 1792 Tistedal
E-post: tommy@armeen.no