Nå er det endelig klart for at man kan booke Armeen for festivitas igjen, mange helger er allerede booket til konfirmasjon. Men vi har mange helger som fortsatt er ledig til Bryllup, bursdager, andre merkedager, eller du kanskje bare ønsker å samle familien igjen å feire at dere kan møtes igjen.

Vi har også oppe på hverdager for de som ønsker å samles etter en begravelse/bisettelse.

Eller dere ønsker å leie lokalene av en annen grunn på hverdagene.

Vi har stor parkeringslass som er gratis, så det er ikke noe problem hvis selskapet dere innviterer til er stort og krever plass.

Tema Bryllup eller fest:
Det er også mulig å lage det bryllupet dere selv ønsker, i våres lokaler kan dere selv komme dagen før og pynte, dekorere så mye dere selv vil i selve lokalet. Da selvfølgelig sålenge dere ikke ødelegger noe. Vi har kokker som lager den temamaten dere selv ønsker.

Et lite tips: Jeg har selv bestemt meg for å ha tema «cowboy bryllup» Da blir det høyballer ute, utegrilling av burgere, spearibbs og annen cowboy mat. Og da selvfølgelig Øl og Whisky. Inne blir det pyntet med oppblåsbare palmer, kruttlapp pistoler osv alt jeg finner av harry ting på nille, rustad og en spesialbutikk i Oslo. Gjestene får innvitasjon der det står: Antrekk Cowboy, alt fra olabukse og rutete skjorte, til det fantasien til strekker til 😍 Og til nattmat blir det bønner og pølser eller ertesuppe 😁

Dere kan lage fest eller bryllup så moro hvis dere bare lar fantasien flyte rundt.